top of page

Social media beheer juist zelf doen of toch mijn social media laten uitbesteden?

Bijgewerkt op: 1 aug. 2021

Social media wel of niet laten uitbesteden? Als ondernemer heb je natuurlijk veel op je bordje. Je moet nog dit en dat doen enzovoort. Kortom, tijd is beperkt. Het is uiteraard begrijpelijk dat je dan weinig tijd investeert om aan je social media aanwezigheid te werken. Toch is dit een belangrijk aspect in je marketingstrategie. Hoe beter je social media aanwezigheid is, hoe meer profijt jij daaraan zal hebben. Wanneer zul je dit merken? Later zul je dit terug zien!


Je hebt vast wel vaker nagedacht of jij je social media wilt laten uitbesteden of toch zelf wilt doen. De afwegingen kunnen soms lastig zijn. Daarom heb ik voor jou dit op een rijtje gezet waarom het goed is om je social media uit te laten besteden.Social media laten uitbesteden


Zonder een online aanwezigheid, kunnen klanten je niet vinden online. Wat kan leiden tot een beperkte groei voor jouw bedrijf. Als er een bron is waardoor jij kan groeien is dit wel via online kanalen. Zichtbaar zijn op social media is daarom een belangrijk onderdeel die voor iedereen zou moeten mee tellen in het bedrijfsleven. Door dit door een marketing bureau te laten uitvoeren, win jij op diverse aspecten!


Wat zijn de voordelen als ik mijn social media laat uitbesteden?

  1. Je bereikt een grotere doelgroep.

  2. Men blijft up-to-dae wat er gebeurd rondom jouw onderneming.

  3. Je bouwt een persoonlijker band op met jouw publiek.

  4. Een goede social media aanwezigheid levert je nieuwe klanten op.

  5. De tijd die je bespaart is enorm! Dit kan je weer terug investeren in andere zaken van je business.

  6. Meer verkeer komt ertoe naar je website wat kan leiden tot meer verkopen.

Wat zijn de nadelen als ik mijn social media beheer zelf doe?

  1. Jouw perspectief blijft beperkt als je eigen social media alleen blijft beheren. Op het moment dat je met experts gaat samenwerken aan je social media, zal je op nieuwe inzichten komen waar je wellicht niet eerder opgekomen was in het verleden.

  2. Het is en blijft een investering dat geld kost. Zie het als een investering die je op een langere duur terug krijgt. Denk aan nieuwe klanten, meer sales en meer verkeer.

  3. Je hebt niet meer de 100% controle op alles die je voorheen wel had.

  4. De posts kan je zelf niet meer inplannen.


Social media laten uitbesteden door ons

Nu jij die opsommingen hebt gelezen en dit hebt verwerkt voor jezelf, ben je hopelijk tot de conclusie gekomen dat je social media laten uitbesteden een investering is waar jij een grotere profijt zal hebben dan dat je dit zelf blijft doen. Wij kunnen je hierbij helpen. Wat kunnen wij betekenen voor jou?


Ik wil graag mijn social media laten beheren en uitbesteden!

Dat is goed om te horen! Kijk voor meer informatie op onze pagina over social media uitbesteden

Op de pagina staat precies uitgelegd wat jij van ons zult krijgen, onze werkwijze en de prijzen.63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page