top of page
Official logo.png

2D animatie explainer video's voor bedrijven in de Zorg & Hygiëne

Een 2D animatie explainer video voor bedrijven in de Zorg & Hygiëne. Bijvoorbeeld zorginstellingen, tandartsen, mondhygiënisten en schoonmaakbedrijven.

Voorbeelden 2D animatie explainer video's

Porfolio

Waarom een 2D animatie explainer video?

Kernwaardes

Communiceer de kernwaardes van het bedrijf of organisatie op een visuele manier door middel van een 2D-animatie explainer video.

Diensten & service

Weergave tarieven

Voor bezoekers kunnen tarieven een belangrijke aanleiding zijn voor het doorzetten van de call to action.  Met passende kleuren en animatie figuren blijft dit beter in het brein hangen van de bezoeker.

De service staat vaak centraal voor de bedrijven die in de zorg of hygiëne zitten. Met de juiste characters, voice over en tone of voice wordt dit op eeen perfecte manier gecommuniceerd.

Hoe kan ik een animatie explainer inzeten 
voor mijn organisatie?

Social media

Via social media platformen is een video makkelijk deelbaar. Video content doet het uitstekkend tegenwoordig op social media. Hierdoor is een 2D animatie explainer video een krachtig middel om te gebruiken op social media.

Online campagne

Voor een advertenie op LinkedIn, Facebook of Youtube is een 2D animatie explainer een perfecte manier om een hoge Click-Through-Rate te bereiken.

Website

Door het toevoegen van een 2D animatie explainer video blijven bezoekers langer op de pagina. Daarnaast zorgt een animatie explainer video ervoor dat het aankoopproces versnelt wordt.

Interne communicatie

Met een 2D animatie explainer kan jij interne processen makkelijk laten uitleggen in een video. Ideaal voor een onboarding proces.

30 -120 sec video

 

Script 

Verhaal 

Lengte video 30 sec. - 120 sec.

Voice-over (man of vrouw)

Achtergrondmuziek 

Logo animatie

Videoproductie/editing 

Ondertiteling (optioneel)

Mp4 - HD 1080 levering

2 revisies

Klaar om een call te boeken  
met onze creatives?

 

Boek een call om te weten hoe wij jou kunnen helpen om je boodschap
te vertellen naar een fantastische video om kijkers te inspireren.

 

rocket_edited.png
bottom of page