top of page

Hoe kan je een 2D-animatie explainer video inzetten voor succes!Een 2D-animatie explainer video kan op verschillende manieren ingezet worden.

Een vraag die men vaak stelt is: "Hoe kan ik een 2D-animatie explainer video het beste inzetten voor mijn bedrijf? In deze blog neem ik je mee hoe en waar je een animatie explainer video het beste kan toepassen.


De hoofdpagina

Een van de eerste plekken waar men komt op je website is de homepage.

The first impression says everything!

Door middel van het plaatsen van een 2D-animatie explainer video, zorg je binnen korte tijd voor een duidelijke communicatie naar je bezoekers. Een video kan ook gemeten worden met online tools om te zien hoeveel mensen klikken op je video en hoe lang de kijktijd is.


Product of dienstpagina

Het maakt niet uit of je een fysiek product of een service aanbiedt. Een pagina waar jouw dienst staat uitgelegd, is een perfecte plek om een video te plaatsen. Een video die specifiek gericht is op het product of service zelf. In plaats dat de bezoeker een pagina tekst leest, wordt de informatie beter verwerkt bij het zien van een video.


Animatie in combinatie met online advertising

Wil jij zorgen dat een hoog percentage van je doelgroep op je advertentie klikt op Facebook of LinkedIn?

Begrijp mij niet verkeerd..

Afbeeldingen kunnen het nog steeds goed doen bij een online advertentie.

Bij het lanceren van een advertentie in combinatie met een pakkende animatie video, gaat er voor zorgen dat je een hoge click-through rate gaat krijgen.

Hoe hoger het percentage, hoe beter voor je Return On Investment gaat worden

Een 2D-animatie explainer video is de oplossing!


Interne communicatie

Interne communicatie is ontzettend belangrijk in elke organisatie of bedrijf.

Bij bijvoorbeeld het onboarding proces en tutorials is het een perfecte combinatie om dit uit te voeren met een animatie explainer video. Opzoek naar een middel waarbij je interne communicatie optimaal kan zijn?

Probeer het is uit met een informatieve animatie video.


Lanceren van een nieuw product of dienst

Het is altijd spannend wat de resultaten gaat zijn van een nieuw product of dienst die je gaat lanceren. Een goede manier om dit naar de buiten wereld te brengen, is met een effectieve animatie explainer video. Dit zou je kunnen combineren met online advertenties, e-mailmarketing of social media marketing.


Hopelijk na het lezen van deze informatieve blog is je inzicht vergroot.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen voor een animatie explainer video?

Wij staan altijd klaar om met je mee te denken en te sparren.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page